Kézi, elemes tejhabosító (az elem nem tartozék). Tejhabosító. A tapasztalatok azt mutatják, hogy meleg legyen a tej és legalább 2,8%-os. A készülék használata nem túlságosan bonyolult, A tejet először meg kell melegíteni de nem forrósítani.…
A habosítás során a tej térfogata megnő, így kiváló alapanyagul szolgál a speciális kávék elkészítéséhez. A legjobb tejhabot a 3,5%-os zsírtartalmú tejek szolgáltatják.Mikor lehet szükségünk erre a készülékre? Ha olyan kávét szeretnénk…
Tejhabosító és melegítő: Megfelelő Latté, Cappuccino, Frappé és más, habosított vagy meleg tej alapú italok készítéséhez. Három teljesen automatikus üzemmód: - tejhabosítás melegítéssel (max. kapacitás 100 ml, kb 2 perc) - tejhabosítás…
Készítsen olyan kávét, cappuccino-t, mintha kávéházban lenne. Használja a 3 db különböző mintájű díszítő sablont (spirál, virág, szív). Anyaga: rozsdamentes acél. Használata: Készítsen kávét/cappuccionot, öntse ki egy…